Te rejat

Applications of Computer Algebra,
June 24-27,2010

Qendra Tutoriale MAT 154

Semestri i Pranveres 2010

Lende te reja,Pranvera 2010

Simpozium Shkencor mbi Sistemin Detar ne Shqiperi,14-15 Maj 2010

Albanian Mathematical Society

18 Qershor, 2008

Aktivitetet per promovimin e Universitetit te Vlores dhe Fakultetit te Shkencave Teknike

Per me shume shihni detajet dhe galerine e fotografive