Te rejat

Applications of Computer Algebra,
June 24-27,2010

Qendra Tutoriale MAT 154

Semestri i Pranveres 2010

Lende te reja,Pranvera 2010

Simpozium Shkencor mbi Sistemin Detar ne Shqiperi,14-15 Maj 2010

Albanian Mathematical Society

Home

Miresevini ne Fakultetin e Shkencave Teknike prane Universitetit te Vlores, themeluar si Fakultet i Marines ne vitin 1994. Ky Fakultet ofron kurse te shumta studimi universitare dhe pasuniversitare me perspektive per te ardhmen si: Matematike,Fizike, Inxhinieri Mekanike dhe Navale, Bio-Kimi, Informatike, Inxhinieri Elektrike, si dhe Shkenca Nautike.


Nepermjet stafit akademik te kualifikuar Shqiptar dhe te huaj, ku spikaten profesor te shquar dhe me eksperience te gjere ne fushen akademike boterore, energjik e plot perkushtim, ky fakultet ofron edukimin me te mire qe do te deshironit ne shkencat teknike dhe ekzakte.


Objektivi yne kryesor eshte te pergatisim nje gjenerate te afte matematicienesh, fizikantesh, inxhinjeresh, navigatoresh, kimistesh etj, ne menyre qe te shfrytezojne burimet dhe kapacitetet e vendit ne perputhje te plote me strategjine dhe perspektiven e zhvillimit. Rezultatet e frytshme te bashkepunimit tone me institucionet te mirenjohura arsimore ne Europe dhe SH.B.A japin sigurine e plote te nje perspektive te qarte te fakultetit tone.

Dekanati i Fakultetit te Shkencave Teknike