Hapen regjistrimet per Master te Nivelit te Pare ne Sipermarrje dhe Turizem:

Programi Akademik
Kriteret e Pranimit
Afati i Regjistrimit

BEHUNI PJESE E INDUSTRISE ME TE MADHE NE BOTE...

Si Departamenti  i vetem i mirefillte  i Turizmit ne Universitetet shqiptare, ndermarrja e studimeve ne kete departament siguron vrojtime thelbesore rreth turizmit bashkohore dhe ju jep studenteve te deges Menaxhim Turizem kompetenca dhe aftesi te plota te mjaftueshme per ti bere ata shume konkurues ne tregun e punes.
Departamenti yne eshte i perfshire ne shume aktivitete, konsulenca per biznesin dhe qeverine vendore si dhe prodhon nje numer te konsidrueshem librash, artikujsh,  projektesh, etj.
Nje kualifikim ne turizem, si rrjedhim, kombinon pervojen dhe prestigjin e UV-se  me edukimin dhe inisiativat e kerkimit, te cilat jane te vlefshme  permes  Departamentit te Turizmit.

Departamenti i Turizmit
Godina A, kati i trete,
Vlore, Albania
E-mail: [email protected]