Departamenti i Financës në bashkëpunim me Kolegjin e biznesit të Washington State University, organizojnë Konferencën e parë Ndërkombëtare Financë 2009, Sfidat Financiare dhe Perspektivat Financiare.

Konferenca do të zhvillohet në universitetin e Vlorës më 12-15 maj 2009.
Janė të ftuar personalitete nga fushat e ekonomisë dhe financës nga Shqipëria dhe nga jashtë saj.

Vizitoni faqen e Konferencës, kliko këtu