Sherbime dhe mbeshtetje per studentet

Fakulteti i Shkencave Humane ju ofron kushte shume te mira dhe lehtesira ne mbeshtetje te studenteve. Godina jone ndodhet tek Qyteza Studenti, ne qender te Vlores, perballe Gjykates Vlore. Aty studentet kane nje biblioteke e cila ndodhet ne katin e dyte te Godines B, gjithashtu ne shebime te tyre eshte dhe nje mence qe gjendet ne teritorin e Fakultetit.

mbeshtetje Mbeshtetje ne mesimdhenie

Ne UV ne duam qe te gjithe studentet tane te kene sukses, te bejne me te miren e mundshme per kapacitetin e tyre. Ne mbeshtesim studentet ne projektet dhe detyrat e tyre duke u qendruar prane per te identifikuar cdo nevoje dhe mbeshtetje ne shkolle.

Bibioteka e UV-se

 

Mbeshtetje financiare

Mbeshtetja financiare perfshine asistencen ne vlere monetare qe studenti perfiton nepermjet bursave.

 

 

Zyra e Finances

Zyra e Studenteve

Tashme studentet kane ne dispozicion nje zyre qe sherben vetem per te trajtuar problemet e studenteve. Per kontakt me kete zyre na shkruani ne adresene e emailit: [email protected]