Diplomat qe ofron FShH

Fakulteti i Shkencave të Humane ka gjashtë degë: Degën Cikli Ulët, Cikli Parashkollor, Anglisht, Italisht,Drejtesi,Gjuhe-Letersi, Pedagogji e Specializuar dhe së shpejti me një degë të re, me atë të Histori-Gjeografisë.
Pas mbarimit të studimeve në këtë fakultet, lëshohen këto diploma:

Diploma te nivelit te pare (DNP):

Mastera te nivelit te pare (MNP):

"Master i Nivelit të Parë - Mësues për Gjuhen Angleze "
"Master i Nivelit të Parë - Mësues për Gjuhen Italiane "