Studente!

Nese ju nevojiten shpjegime  te metejshme mbi planin tuaj te studimit, ju ftojme te drejtoheni te Keshilltarja Akademike prane Departamentit te Gjuhe - Letersise, MA. Gladiola Elezi, cdo dite (E Hene - E Premte), ne orarin 8. 00 - 13. 00.     

Per informacion dhe sherbime te ndryshme, te zakonshme, ju keshillojme te shfrytezoni keto lidhje:

Zyra e Regjistrimit   
Zyra e Studenteve
Zyra e Finances
Zyra Akademike

Njihuni e pervetesoni kodet themelore te UV:

Statuti
Rregullorja e UV