Te gjithe studentet qe duan te regjistrohen ne konkursin e Pedagogjise se Specializuar te shkojne tek zyra e regjistrimit per te marre faturen e pageses dhe te shkojne tek Tirana Bank te bejne pagesen.


Njoftim i konkursit per degen Pedagogji e Specializuar per vitin akademik 2010-2011


Vlore 1st International Education Conference
Universities and the integration process into the European Knowledge Society
7-8   May 2010

Kliko ketu per faqen e konferences