Dita Nderkombetare e Mjedisit

Ne daten 5 Qershor studentet e Departamentit te Shkencave te Edukimit dhe Metodologjise se Mesimdhenies moren nismen e pastrimit te qytetit te Vlores nga mbeturinat, me rastin e dites nderkombetare te Mjedisit. Kjo nisem u perkrahe nga Pergjegjesi i ketij Departamenti Petrit Taraj si dhe nga Dekani i Fakultetit te Edukimit Dr. Aleks Trushaj.