Zyra e Studenteve

Universiteti i Vlores

         
   
Sherbime:
Zyra e studenteve eshte nje zyre e re  e krijuar ne vitin 2008-2009 ne Universitetin e Vlores. Ideja e hapjes se saj eshte te ndihmoje studentin me gjithe informacionin e kerkuar prej tij  ne cdo drejtim te jetes studentore: akademik ,akomodues dhe orientues.
Ne kete zyre studenti mund te kerkoje informacin per cdo problem shqetesues ne lidhje me:
 
 
Lidhje te tjera:
Zyra e Rregjistrimit
Zyra e Finances
Zyra IT
Orari
Statuti i UV
Rregullorja e UV
 
 
   


Email: [email protected]

  Copyrights © University of Vlora 2010. All Rights Reserved. UV Home   |   Home   |   Sherbime | Kontaktoni