Zyra e Studenteve

Universiteti i Vlores

         
   

Njoftim

Njoftohen te gjithe studentet e interesuar per akomodim ne konvikt se regjistrimi per konvikt mund te behet cdo dite prane Zyres se Finances se Ndermarrjes SH.A "Trajtimi i studenteve", qe ndodhet prane konvikteve ose ne Katin I,Godina C te Universitetit te Vlores ku jane vendosur punonjese te kesaj ndermarrjeje.
Pagesa e konviktit eshte 30000 leke dhe mund te behet edhe ne filialet e Raiffaisen Bank,Nr.llog 0600000773 ne cdo qytet.

Sipas Drejtorise se SH.A "Trajtimi i Studenteve"Vlore


Njoftim

Njoftohen te gjithe studentet e Univeristetit te Vlores qe vazhdojne studimet ne vitin shkollor 2009-2010 ne sistemin Me kohe te pjeseshme dhe qe kane Statusin e te Perndjekurit Politik se duhet te bejne sa me shpejt pagesen e tarifes shkollore prane Tirana Bank pasi kjo kategori nuk perjashtohet nga pagesa per vitin 2009-2010.


Njoftim

Ne daten 14 Maj 2010 ora 11.00 prane Pallatit te Sportit Vlore Ministria e Punes Ceshtjeve Sociale dhe Shanseve te Barabarta organizon "Panairin e Punes 2010". Eshte nje shans i mire per gjithe studentet e interesuar per pune sepse krijon mundesi takimi midis Bizneseve dhe punekerkuesve.

Sherbimet tona:
Studentet   Dita e Hapur   Opinioni juaj
Sherbimet per studentet Psikologji Fletepalosje e Zyres se Studentit
Keshillim karriere Aktivitete Organizmat Drejtuese Studentore
 
Lidhje te tjera:
Zyra e Rregjistrimit
Zyra e Finances
Zyra IT
Orari
Statuti i UV
Rregullorja e UV
 
 
   


Email:[email protected]

  Copyrights © University of Vlora 2010. All Rights Reserved. UV Home   |   Home   |   Sherbime | Kontaktoni