Zyra e Studenteve

Universiteti i Vlores

         
   
Dita e Hapur" 2010
 • E Premte  16 Prill  10.30am – 3pm (Fakulteti i Shkencave Teknike)
 • E Premte  23 Prill  10.30am – 3pm (Fakulteti i Shkencave Humane)
 • E Premte  20 Maj  10.30am – 3pm (Fakulteti i Ekonomise)
 • E Premte  27 Maj   10.30am – 3pm (Fakulteti i Shendetit Publik)

Universiteti “Ismail Qemali” Vlore organizon “Diten e Hapur 2010”

Dite te informimit dhe orientimit ne zgjedhjen  e studimeve universitare. 


Kjo eshte nje mundesi qe krijohet per te gjithe te interesuarit brenda dhe jashte vendit, sidomos  per gjimnazistet  dhe prinderit e tyre qe jane te interesuar per  te njohur Universitetin e Vlores dhe per te prenotuar studimet e tyre ne kete universitet.

Universiteti ka shpallur disa data te caktuara  ku ju mund te zgjidhni per te na vizituar.Dita e hapur”  është mundësia juaj më e mirë: 

 •  për të zbuluar nëse UV është universiteti më i përshtatshëm për studimet tuaja
 • për te njohur skemat e punësimit dhe karrierës suaj pasuniversitare
 • për t’u konsultuar me akademikë dhe studentë të UV-së e për te dëgjuar opinionet e tyre mbi UV-në
 • për te vizituar kampusin dhe për të njohur infrastrukturën mësimore në UV.

Mos humbisni rastin për te na njohur më nga afër! 

Aplikantet  mund te regjistrohen prane Zyres se Studenteve,Godina A,kati I per te pasur nje vend ne vizite
cdo dite nga ora 12-16.00 ose mund te bejne rezervimin ne adresen: [email protected]

Programi :

 • 10.30am – 11.00am     Regjistrimi –Zyra e studenteve,(Godina A,Kati I)
 • 11.00am - 11.15 am     Mireseardhja
 • 11.15am – 11.30am     Bisede mbi jeten studentore
 • Cfare do te thote te jesh student ne Universitetin e Vlores?
 • 11.30 am e ne vazhdim: Aktivitete e meposhtme:
    • Takim me drejtues te Fakultetit, pjesetare te stafit te departamenteve dhe studente aktuale .
    • Vizita ne ambjentet mesimore dhe ndihmese .(Auditore,biblioteka,laboratore)
    • Biseda te lira sipas interesit te vizitoreve
    • Shperndarje e materjaleve informuese mbi Fakultetin dhe UV

     

    “Dita e Hapur” perfundon rreth ores 4.30-5 p.m

   

 
 
Lidhje te tjera:
Zyra e Rregjistrimit
Zyra e Finances
Zyra IT
Orari
Statuti i UV
Rregullorja e UV
 
 
   


Email: [email protected]

  Copyrights © University of Vlora 2010. All Rights Reserved. UV Home   |   Home   |   Sherbime | Kontaktoni