Zyra e Studenteve

Universiteti i Vlores

         
   
Akomodimi

Per akomodimin e studenteve kujdeset "Nderrmarrja e Trajtimit Studentor" Vlore.Studentet e

Për akomodimin e studenteve kujdeset "Ndërmarrja e Trajtimit Studentor" Vlorë.
Studentët e Universitetit të Vlorës mund të akomodohen në dy konviktet që ndodhen pranë Godinës B të Universitetit.
Ofrohen kushte shumë të mira banimi si dhe menca.
Gjithashtu studentët mund të akomodohen në konvikte private apo shtëpi me qera në qytet.

Tek ne mund te drejtoheni për shqetësime që ju keni në lidhje me akomodimin dhe që nuk keni mundur t’i zgjidhni.

 

 

 
 
Lidhje te tjera:
Zyra e Rregjistrimit
Zyra e Finances
Zyra IT
Orari
Statuti i UV
Rregullorja e UV
 
 
   

Tel: 044 - 1234 5678
Email: [email protected]

  Copyrights © University of Vlora 2010. All Rights Reserved. UV Home   |   Home   |   Sherbime | Kontaktoni